HEM Om Timråbo Områden Lediga lägenheter KÖREGISTRERING Plusboende Boendeservice Nyheter Kontakt

Nyproduktion i Söråker

54 nya hyresrätter

VILL DU VETA MER? ❯

Nyproduktion i Söråker


Tillsammans med NCC, bygger Timråbo 54 rökfria hyresrätter i Söråker 

Projektet i Söråker omfattar två huskroppar på sex våningar med totalt 54 moderna bostäder, fördelade på 1–3 rum och kök om 36–64 kvadratmeter. Ett av husen kommer att bli ett så kallat Plusboende för dig som är 55+. NCC:s bostadskoncept Folkboende innebär ytsmarta lägenheter som byggs på kort tid genom standardiserad produktion och noggrann planering.


Solceller och utemiljö för alla 

Lägenheterna har öppen planlösning och inglasad balkong samt gemensam tvättstuga i markplan. Varje lägenhet är utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och har helkaklat badrum. Utemiljön kommer att innehålla en gemensamhetslokal, boulebana, cykelförråd, miljöhus för återvinning samt lekplats. Parkeringsplatserna kommer förses med ett antal elbilsladdare.Vy från Tjernstigen


Vy från Centrumvägen (ICA)


Vi ber om ert tålamod under arbetets gång 

Byggandet är i full gång och beräknas vara klart för inflyttning kvartal 1, 2024 . Under byggtiden kommer området mellan Centrumvägen 17 och 23 spärras av för trafik. Vidare kommer hela byggytan spärras av, vilket medför att lekplatser, genvägar och plats för rekreation försvinner under byggtiden. Den befintliga parkeringen vid Centrumvägen 17 kommer försvinna liksom sophuset. Provisoriska parkeringslösningar kommer att tillskapas samt provisorisk avfallshantering. De första arbeten som startas upp är markarbeten för att etablera bygg baracker, ledningsarbeten och schakter för kommande grundläggning. Arbetet kommer i huvudsak utföras på vardagar mellan 06.00–18.00. Buller och andra störningar kan förekomma. 


Har du frågor om projektet:

Kontakta vår kundservice på 060-163500. 


Om du inte redan står i vår bostadskö,  så glöm inte att registrera dig på vår hemsida och börja samla köpoäng/kötid om du är intresserad av att hyra en lägenhet.