HEM Om Timråbo Områden Lediga lägenheter KÖREGISTRERING Plusboende FÖR HYRESGÄSTER Nyheter Kontakt

Nyproduktion i Söråker

54 nya hyresrätter

VILL DU VETA MER? ❯

Sök lediga lägenheter

Hur man söker en lägenhet via vår hemsida: 


Klicka på länkarna nedan för att komma vidare till ”Mina Sidor”. Under fliken sök ledigt hittar du våra lediga lägenheter för respektive bostadskö, vanlig bostad eller plus +55år. 


Vill du registrera dig som ny bostadssökande gör du det enkelt genom att klicka på ”gubben” längst upp till höger på "Mina Sidor", logga in med BankID och följ instruktionerna. Registrera även din egna sökprofil, då får du automatiska utskick till dig om erbjudanden av lediga lägenheter enligt dina egna önskemål. Var extra noggrann med att fylla i samtliga kontaktuppgifter och att du stavar din e-post korrekt.


Du får 1 poäng för varje dag du står i kö. Glöm inte att du måste uppdatera dina uppgifter minst en gång var tolfte månad. Ett påminnelsemail om detta går ut automatiskt så glöm inte att uppdatera din mailadress när du byter sådan. (Kontrollera din skräppost om du inte får e-post från Timråbo). Faller du ur bostadskön på grund av att du inte har uppdaterat dig inom tolv månader, måste du på nytt ställa dig i bostadskön.


Välj ett av alternativen nedan för att gå vidare och söka lägenhet. 


Information

Besöksadress: 

Terminalvägen 30, 86136 Timrå 


Telefon: 060-16 35 00, 08.00-16.00 


Trygghetsjouren: 060-15 03 10 


Kontorets besökstider: 

Måndag-Fredag 

kl 10.00-11.30 och 12.30-15.00.