HEM Om Timråbo Områden Lediga lägenheter KÖREGISTRERING Plusboende Boendeservice Nyheter Kontakt

Nyproduktion i Söråker

54 nya hyresrätter

VILL DU VETA MER? ❯

Sök lediga lägenheter


Information till sökande och boende hos Timråbo:

Ett helt nytt system för att söka bostad är nu öppnat för er kunder, vilket innebär att när du nu loggar in bör du uppdatera och skriva in aktuella adressuppgifter m.m. 

Systemet skall göra det enklare för er att söka och hantera era lägenheter.

Vid frågor, kontakta kundtjänst på tel 060/ 16 35 00. Hur man söker en lägenhet via vår hemsida: Gå in under rubriken Lediga lägenheter,sök lägenhet,  där klickar du på kundanmälan och fyller i alla uppgifter samt gör en önskemålsprofil. Kryssa i rutan att du vill ha förslag enligt dina önskemål. På så vis är du alltid uppdaterad med vad som blir ledigt. Du får 1 poäng för varje dag du står i kö. Glöm inte att du måste uppdatera dina uppgifter minst en gång var sjätte månad. Ett påminnelsemail om detta går ut automatiskt så glöm inte att uppdatera din mailadress när du byter sådan.


O.B.S.

För att vi ska ha aktuella uppgifter och för att du ska kunna stå kvar som bostadssökande måste din ansökan uppdateras var sjätte månad. Ansökan uppdateras automatiskt varje gång du loggar in med användarnamn och lösenord på "mina sidor".I samband med uppdatering av ansökan kontrollera att dina uppgifter är aktuella. Viktigt är att det står rätt telefonnummer samt rätt mailadress, så att vi kan nå dig vid eventuellt erbjudande om lägenhet.


Faller du ur bostadskön på grund av att du inte har uppdaterat dig inom sex månader, måste du på nytt ställa dig i bostadskön.


Välj ett av alternativen nedan för att gå vidare och söka lägenhet i marknadssystemet. Där har du sedan möjlighet att även byta alternativ.


Information

Besöksadress: 

Terminalvägen 30, 86136 Timrå 


Telefon: 060-16 35 00, 08.00-16.00 


Trygghetsjouren: 060-15 03 10 


Kontorets besökstider: 

Måndag-Fredag 

kl 10.00-11.30 och 12.30-15.00.