HEM Om Timråbo Områden Lediga lägenheter KÖREGISTRERING Plusboende Boendeservice Nyheter Kontakt

Nyproduktion i Söråker

54 nya hyresrätter

VILL DU VETA MER? ❯

Gästlägenhet

Hyresgästföreningen och Timråbo har gemensamt iordningställt besökslägenheter för gäster till Er som bor hos Timråbo och får besök, men som inte har möjlighet att låta dessa övernatta hos Er. 


En av lägenheterna är belägen i Tallnäs på Tallnäsvägen 51A n.b. och är på 2 rum och kök med uteplats. Här finns sängplatser för 4 personer och ett trivsamt vardagsrum där besökarna kan koppla av. I köket är det rustat för 6 personer med matporslin, kaffegods och bestick. Naturligtvis finns också en kaffebryggare och diverse utrustning så att besökarna skall kunna laga till en bit mat. Utrustning som man själv behöver ta med sig är sänglinne och handdukar för disk och personlig hygien. Madrasser, kuddar och täcken finns. 


700 kr för max 3 dygn (350 kr för 1 dygn) kostar det att hyra lägenheterna i Timrå centrum, Mellangatan 11C (4 sängplatser), balkong. Timrågården, Rönnvägen (2 sängplatser) och Tallnäs (4 sängplatser) samt 500 kr för max 3 dygn (250 kr för 1 dygn) i Söråker(2 sängplatser). Vi tar endast kortbetalning för hyra av lägenheterna. Städning av lägenheterna sköts av den som hyr innan man lämnar tillbaks nycklarna till Timråbos reception.
Ordning och reda vill vi självklart ha i lägenheterna för allas trivsel.
Städmaterial finns i lägenheterna. 


Vi hoppas att ni som behöver extra logimöjligheter t.ex. i samband med semesterbesök, familjehögtider, m.m. kommer att få stor glädje av dessa våra gemensamma besökslägenheter. De plusboenden som får besök av barn och barnbarn har här en utmärkt möjlighet att genom övernattning förlänga besöket. 


Hör av dig i god tid - kölista upprättas. 


Övrig information

  • Längsta lånetid är 3 dygn. 
  • Som förhyrare av lägenheten är Du juridiskt ansvarig för Dina gästers vistelse i lägenheten.
  • Gästerna får inte röka eller ha hund eller annat pälsdjur i lägenheten. 
  • Sänglinne och handdukar ingår ej


Information

Om du vill hyra nån av lägenheterna vänder du dig till: 

AB Timråbo, Kundtjänst/Reception 

Tel: 060-16 35 00 

 

2 rok Tallnäsvägen 51A, Tallnäs 

2 rok Mellangatan, Vivsta Centrum 

1 rop Timrågården, Vivsta 

1 rok Platåvägen, Söråker 


Ytterligare upplysningar lämnas även av Timråbo Telefon 060-16 35 00.